Asigurarea de sanatate Allianz Tiriac

 

Asigurarea de sanatate Allianz Tiriac

Allianz Tiriac si Muntenia Hospital - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate! Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca pacientii nostri pot accesa si asigurarea medicala Allianz Tiriac.

Beneficiile asigurarii de sanatate Allianz Tiriac

Semnarea parteneriatului cu Muntenia Hospital, ofera asiguratilor Allianz Tiriac acces direct in cadrul Muntenia Hospital, Allianz Tiriac preluand plata seviciilor medicale efectuate si acoperite de catre contractul de asigurare. Daca alegeti sa fiti tratat de catre Muntenia Hospital, nu trebuie sa platiti nimic direct, atat timp cat cheltuielile nu depasesc costurile acceptate si aprobate. Decontarea directa intre Allianz Tiriac si Muntenia Hospital va usureaza nu numai plata efectiva, ci si tot ce tine de actele si facturile medicale.

Prin acest parteneriat, asiguratii Allianz Tiriac au acces la toate serviciile medicale si pachetele preventive. Asiguratul se prezinta la receptie sau suna la Call Center pentru programare. Receptia Muntenia Hospital se ocupa de Formularul de accesare a serviciilor medicale incluse in Pachetul Preventiv, verificand indentitatea asiguratului si valabilitatea cardului de asigurat, obtinand si autorizarea unor servicii suplimentare cerute pe parcursul investigatiei de la Call Centerul Alliaz Tiriac. 

Platforma tehnica de ultima generatie ofera, atat pacientior cat si medicilor, cele mai sigure, rapide si complete posibilitati de investigatii si tratament, in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua. Echipa formata din 18 medici cu contract full-time si in colaborare cu 70 de medici pentru acoperirea tuturor specialitatilor va sta la dispozitie.

Suport pentru asiguratii Allianz Tiriac

Numarul de telefon la care asiguratul poate suna la orice ora este 021-9533 . Mai multe detalii le puteti gasi si pe site-ului partenerului nostru Allianz Tiriac.

Despre Allianz Tiriac

Allianz Tiriac este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

 

 

 

 

 

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord