Asigurarea de sanatate NN

 

Asigurarea de sanatate NN

NN si Muntenia Hospital - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate! Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca pacientii nostri pot accesa si asigurarea medicala NN.

Beneficiile asigurarii de sanatate NN

Semnarea parteneriatului cu Muntenia Hospital, ofera asiguratilor NN acces direct in cadrul Muntenia Hospital, NN preluand plata seviciilor medicale efectuate si acoperite de catre contractul de asigurare. Daca alegeti sa fiti tratat de catre Muntenia Hospital, nu trebuie sa platiti nimic direct, atat timp cat cheltuielile nu depasesc costurile acceptate si aprobate. Decontarea directa intre NN si Muntenia Hospital va usureaza nu numai plata efectiva, ci si tot ce tine de actele si facturile medicale.

Prin acest parteneriat, asiguratii NN au acces la servicii medicale la cele mai inalte standarde medicale, pentru toata gama de interventii chirurgicale. Aceasta asigurare nu acopera serviciile medicale de preventie. 

Platforma tehnica de ultima generatie ofera, atat pacientior cat si medicilor, cele mai sigure, rapide si complete posibilitati de investigatii si tratament, in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua.

Suport pentru asiguratii NN

Numarul de telefon la care asiguratul poate suna intre orele 09:00 si 19:00 de luni pana vineri este 021-9464. Mai multe informatii se pot afla si prin intermediul site-ului partenerului nostru NN.

Despre NN

La NN, consideram ca putem contribui la prosperitatea societatii si la stabilitatea economiei locale prin intelegerea si aplicarea in activitatea de zi cu zi a tendintelor globale care isi pun amprenta asupra evolutiei societatii, respectiv asupra vietii generatiilor actuale si viitoare. Pentru NN Romania, aceasta se traduce prin asumarea responsabilitatilor etice, sociale si ecologice si utilizarea resurselor si a expertizei noastre pentru a ajuta societatea sa evolueze sustenabil.

 

 

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord