Asigurarea de sanatate Medicover

 

Asigurarea de sanatate Medicover

Medicover si Muntenia Hospital - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate! Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca pacientii nostri pot accesa si asigurarea medicala Medicover.

Beneficiile asigurarii de sanatate Medicover

Prin acest parteneriat, asiguratii Medicover au acces la toate serviciile medicale imagistica. Asiguratul se poate programa la Call center sau Receptie pentru a accesa serviciul de imagistica cu recomandarea si formularul de decont obtinute de la clinica Medicover Regional.

Platforma tehnica de ultima generatie ofera, atat pacientior cat si medicilor, cele mai sigure, rapide si complete posibilitati de investigatii si tratament, in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua.

Suport pentru asiguratii Medicover

Numarul de telefon la care asiguratul poate suna la orice ora este 0248-222-282. Mai multe informatii le gasiti si pe site-ului partenerului nostru Medicover.

Despre Medicover

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale integrate pacientilor din 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și peste 13.000 de angajați.

 

 

 

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord