Programare

Formular SOLICITARE programare online

Folositi formularul de mai jos pentru a solicita o programare. Veti fi contact in scurt timp de catre personalul Muntenia Hospital. Program confirmare L-V 07:30 - 20:30 . Se va afisa numarul de telefon 0377 703004 , la care va rugam sa raspundeti

Programarea pentru servicii  in contract cu CAS se face in limita plafonului lunar contractat la Receptia unitatii. Dupa depasirea programarilor pacientii sunt inscrisi in Lista de asteptare de la Receptie, in limita valabilitatii Biletului de trimitere.

Pentru alte informatii suplimentare legate de programare, sunati la 0248 948 sau veniti la sediul nostru! Harta de localizare o puteti gasi in partea de jos a paginii. Va multumim si va asteptam sa rezolvam problemele de sanatate, impreuna!

 Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii

 
 
 
  • *Pentru solicitarile de programare facute in weekend, veti fi contactati de catre operatorii nostri, in cel mai scurt timp posibil, incepand cu ziua de luni. Va multumim pentru intelegere!

Cum ne gasiti

Pitesti, str. Pictor Grigorescu, nr. 2A, fata in fata cu Expo Parc. Accesul se poate face fie din Calea Bucuresti (dinspre Bucuresti - varianta sau dinspre Campulung ori Stefanesti) fie dinspre Bulevardul IC Bratianu, coborand pe str. Campineanu. Statii de autobuz apropiate: Statia Liceul Bratianu (directia sud-nord) si statia Teatru (directia nord-sud).

  • Pitesti, str. Pictor Grigorescu, nr. 2A

  • 0248 948

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord