Despre noi

Lucrarile au fost demarate in toamna anului 2008, pe terenul situat in imediata apropiere de Expo Park, pe strada Pictor Grigorescu, nr. 2A. Constructia a fost finalizata in vara lui 2010, iar un an mai tarziu a fost inaugurat spitalul. Din 2014, spitalul ofera pacientilor servicii complete si integrate, de la consultatii si recoltari de analize, pana la explorari radiologice complexe si internari.

Muntenia Hospital va comunica urmatoarele valori

 • siguranta, certitudine, incredere: aceste valori se regasesc in echipa medicala si in personalul spitalului, in parteneriatele acestuia, in dotarile medicale, in stilul de lucru si in dialog, sistem de baze de date medicale personalizat si securizat
 • integrare, competenta si profunzime: aceasta valoare se bazeaza pe capacitatea de a asigura un raspuns medical complet si consistent, de la investigatie pana la tratament sau interventie. Odata intrat in sistemul de servicii medicale Muntenia Hospital, pacientul are posibilitatea efectuarii tuturor serviciilor medicale (analize de laborator, investigatii imagistice, interventii chirurgicale in sistemul de spitalizare de zi, tratamente ambulatorii), economisind timp si resurse
 • confort: spatii largi, generoase, comunicare si logistica prietenoasa, amplasament (centrul orasului, dar in acelasi timp vecinatatea unui parc), accesibilitate
 • maleabilitate: interconectare cu alte sisteme medicale, cu lumea stiintifica, existenta alternativelor in actul medical (second opinion, parteneriate cu specialisti sau alte spitale), capacitatea de a raspunde rapid si coerent oportunitatilor

Dotare si competente

Spitalul dispune de laborator de analize medicale propriu, acreditat RENAR, platou de radiologie si imagistica de inalta performanta (Computer Tomograf 32 slices, RMN 1,5 Tesla, radiologie conventionala cu echipament digital, ecografie, DEXA, mamograf digital), bloc operator de inalta siguranta medicala cu 2 sali de interventie echipate complet si 2 sali pentru mici interventii chirurgicale, conditii hoteliere exceptionale, aparatura chirurgicala de ultima generatie.

Platforma tehnica de ultima generatie ofera, atat pacientior cat si medicilor, cele mai sigure, rapide si complete posibilitati de investigatii si tratament, in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua.

Personalul medical este format dintr-o echipa de70 de medici acoperind aproape toate specialitatile medicale: urologie, dermatologie, ORL ,gastroenterologie, chirurgie generala, anestezie si terapie intensiva, hematologie, neurologie, psihiatrie, psihiatrie pediatrica, psihologie, medicina de laborator, radiologie si imagistica medicala, etc.

Unitatea noastra este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 20035.

 

Structura avizata de catre Ministerul Sanatatii pentru Muntenia Hospital
munteniahospital-despre-noi

 • Compartiment Spitalizare continua - Specialitati chirurgicale: 15 paturi
 • Compartiment hematologie – 2 paturi
 • Compartiment cardiologie – 2 paturi
 • Compartiment Spitalizare de zi - Specialitati chirurgicale: 8 paturi
 • Compartiment Spitalizare de zi - Specialitati medicale: 12 paturi
 • Bloc operator: 2 sali de operatie
 • Compartiment ATI: 6 paturi
 • Unitatea de transfuzie sanguina organizata pe langa Compartimentul ATI
 • Sali de mici interventii
 • Sali de tratamente
 • Cabinete de consultatii
 • Sterilizare
 • Laborator Analize Medicale
 • Laborator Radiologie si Imagistica Medicala
 • Ambulatoriu integrat cu cabinete medicale (psihiatrie, psihologie, endocrinologie, urologie, medicina generala, medina muncii, pneumologie, neurologie, cardiologie, ginecologie, ORL, psihiatrie pediatrica, chirurgie generala, chirurgie plastica, neurochirurgie, ortopedie, gastroenterologie, medicina interna, dermatovenerologie, hematologie, nefrologie)
 • Farmacie de spital cu circuit inchis

 

Conducerea SC Muntenia Medical Competences SA, cu sediul in Municipiul Pitesti, Str.Pictor Nicolae Grigorescu, Nr.2A, inscrisă la Registrul Comertului judetului Arges sub nr.J03/668/2008, CIF 23553484,Secretariat: tel: 0348 457 736, fax 0348 457 735, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

Constantinescu Dan Teodor, Director General

Dr. Eugenia Dincă, Director Medical

Ec. Denisa Petrică, Director Economic

Biolog Dana Marghidan, Director de Programe

 

Relatii cu mass-media - Purtător de cuv â nt:Constantinescu Dan Teodor , e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Accesul mass-media in unitate este permis numai reprezentantilor acreditati. Informatii suplimentare, formularul de acreditare si conditiile de acces se obtin prin intermediul purtatorului de cuvant.

PROGRAM AUDIENTE:

Director General: Joi: 14-15

Director de Programe: Marti: 10-11; Miercuri 11-12; Joi: 12-14

Dierctor Economic: Joi: 12-14

 

 

 

 

Echipa Muntenia

 

Echipa noastra multumeste tuturor pacientilor care au ales serviciile medicale Muntenia Hospital !

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord