Asigurarea de sanatate Medlife

 

Asigurarea de sanatate Medlife

Medlife si Muntenia Hospital - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate! Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca pacientii nostri pot accesa si asigurarea medicala Medlife.

Beneficiile asigurarii de sanatate Medlife

Semnarea parteneriatului cu Muntenia Hospital, ofera asiguratilor Medlife acces direct in cadrul Muntenia Hospital, Medlife preluand plata seviciilor medicale efectuate si acoperite de catre contractul de asigurare. Daca alegeti sa fiti tratat de catre Muntenia Hospital, nu trebuie sa platiti nimic direct, atat timp cat cheltuielile nu depasesc costurile acceptate si aprobate. Decontarea directa intre Medlife si Muntenia Hospital va usureaza nu numai plata efectiva, ci si tot ce tine de actele si facturile medicale.

Prin acest parteneriat, asiguratii Medlife au acces la toate serviciile medicale de imagistica, ambulatoriu si medicina muncii. Asiguratul se prezinta la receptie sau suna la Call Center pentru programare. Receptia Muntenia Hospital se ocupa de autorizarea serviciului cerut apeland Call Center Medlife, verificand indentitatea asiguratului si valabilitatea cardului de asigurat, obtinand si autorizarea unor servicii suplimentare cerute pe parcursul investigatiei .In cazul serviciilor cu discount, receptia Muntenia Hospital factureaza asiguratului pretul de lista minus discountul. 

Platforma tehnica de ultima generatie ofera, atat pacientior cat si medicilor, cele mai sigure, rapide si complete posibilitati de investigatii si tratament, in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua.

Suport pentru asiguratii Medlife

Numarul de telefon la care asiguratul poate suna la orice ora este 021-9646. Mai multe detalii le puteti gasi si pe site-ului partenerului nostru Medlife.

Despre Medlife

MedLife este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

 

 

 

 

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord