Asigurarea de sanatate Medical Ocupational

Asigurarea de sanatate Medical Ocupational

Medical Ocupational si Muntenia Hospital - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate! Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca pacientii nostri pot accesa si asigurarea medicala Medical Ocupational.

Beneficiile asigurarii de sanatate Medical Ocupational

Semnarea parteneriatului cu Muntenia Hospital, ofera asiguratilor Medical Ocupational acces direct in cadrul Muntenia Hospital, Medical Ocupational preluand plata seviciilor medicale efectuate si acoperite de catre contractul de asigurare. Pentru a beneficia de serviciile oferite de catre Medical Ocupation, asiguratul trebuie sa sune la Medical Ocupational pentru solicitarea serviciilor Muntenia Hospital. Medical Ocupational solicita Spitalului Muntenia programari si comunica asiguratului programarile. Asiguratul se prezinta la data si ora comuncate de catre Medical Ocupational impreuna cu cardul de asigurat si documentul de identitate la Muntenia Hospital.

Prin acest parteneriat, asiguratii Medical Ocupational au acces la servicii medicale la cele mai inalte standarde medicale, in cadrul celor peste 20 de specialitati medicale si chirurgicale oferite. Echipa formata din 18 medici cu contract full-time si in colaborare cu 70 de medici pentru acoperirea tuturor specialitatilor va sta la dispozitie.

Platforma tehnica de ultima generatie ofera, atat pacientior cat si medicilor, cele mai sigure, rapide si complete posibilitati de investigatii si tratament, in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua.

Suport pentru asiguratii Medical Ocupational

Numarul de telefon la care asiguratul poate suna la orice ora este 021-9299. Mai multe informatii se pot afla si prin intermediul site-ului partenerului nostru Medical Ocupational.

Despre Medical Ocupational

Medical Ocupational, infintata in 2005, este prima societate in domeniul serviciilor medicale private care a stabilit legatura dintre Societatiile de Asigurare, Asigurat si furnizorii medicali. Cadru legislativ creat in 2006 si aderarea Romaniei la U.E ofera o noua alternativa pacientiilor si anume asigurarile private de sanatate. Medical Ocupational stabileste solutiile medicale acoperite in asigurarile private de sanatate, identifica cele mai bune servicii medicale creand reteaua de furnizori medicali, fiind Prestatorul General al serviciilor medicale pentru Societatiile de Asigurare AXA Life Insurance( fosta Omniasig Viata), BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group, G.B.G Insurance International.

 

 

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord