Asigurarea de sanatate Signal IDUNA

Asigurarea de sanatate Signal IDUNA

Signal Iduna si Muntenia Hospital - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate! Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca Muntenia Hospital s-a alaturat retelei de clinici si spitale private Mediqa Net, iar pacientii nostril pot accesa si asigurarea medicala Signal IDUNA.

Beneficiile asigurării de sanatate Signal IDUNA

Semnarea parteneriatului cu Muntenia Hospital, ofera asiguratilor Signal IDUNA acces direct in cadrul Muntenia Hospital, Signal Iduna preluand plata seviciilor medicale efectuate si acoperite de catre contractul de asigurare.

Prin acest parteneriat, asiguratii Signal Iduna au acces la servicii medicale la cele mai inalte standarde medicale, in cadrul celor peste 20 de specialitati medicale si chirurgicale oferite. Echipa formata din 18 medici cu contract full-time si in colaborare cu 70 de medici pentru acoperirea tuturor specialitatilor va sta la dispozitie.

Platforma tehnica de ultima generatie ofera, atat pacientior cat si medicilor, cele mai sigure, rapide si complete posibilitati de investigatii si tratament, in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua.

Suport pentru asiguratii Signal IDUNA

Numarul de telefon la care asiguratul poate suna la orice ora este 021.527.1398. Îi va raspunde un specialist medical care poate ajuta cu sfaturi sau raspunsuri la întrebari. Acest lucru se poate realiza si prin intermediul site-ului partenerului nostru Signal IDUNA.

Despre Signal IDUNA

Signal Iduna Romania face parte din grupul financiar german Signal Iduna, cu experienta de peste 100 de ani in asigurari de sanatate. Signal Iduna este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2008 si ofera asigurari de sanatate, viata si accident. Aceasta ofera angajatilor asigurari de sanatate care pot fi adaptate in functie de nevoile companiei. Signal Iduna si Muntenia Hospital - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca incepand cu luna martie Muntenia Hospital se alatura retelei de clinici si spitale private, Mediqa Net.

 

 

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord