Departamente

Departamentul Chirurgia plastica, estetica și microchirurgia reconstructiva are ca scop restaurarea sau corectarea aspectului, formei și funcțiilor diferitelor părți ale corpului.

Cu toate ca este cea mai cunoscuta prin interventii cu viza estetica la nivel facial si corporal,chirurgia plastica se ocupa și de chirurgia mainii, chirurgia tumorilor cutane si de părți moi, tratamentele arsurilor, diformităților dobândite sau congenitale si microchirurgie reconstructiva nervoasa si vasculara.

Citeste mai departe...

Cabinetul de psihologie din cadrul Muntenia Hospital se ocupa de consilierea psihologica a persoanelor care simt nevoia de a depasi o anumita problema existentiala intr-un mod adaptat.

Citeste mai departe...

Urologia se ocupa cu diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului urinar, atat la femei, cat si la barbati, precum si cu bolile aparatului genital masculin.

Citeste mai departe...

Endocrinologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului endocrin. In cadrul endocrinologiei sunt investigate 

Citeste mai departe...

Muntenia Hospital, cel mai mare spital privat din judetul Arges, ofera pacientilor sai servicii medicale cu spitalizare de zi si spitalizare continua pentru un numar extins de specialitati.

Citeste mai departe...

Anestezia si terapia intensiva (A.T.I.) este specialitatea medicala care asigura conditiile necesare pentru desfasurarea actului chirurgical, a ingrijirii perioperatorii si a altor proceduri terapeutice.

Citeste mai departe...

Hematologia clinica studiaza si identifica posibilele complicatii atat ale bolilor sangvine cu o componenta benigna, cat si a hemopatiilor maligne (leucemii acute si cronice, limfoame).

Citeste mai departe...

Ginecologia reprezinta o specialitate chirurgicala care se ocupa cu diagnosticarea, dar si cu tratamentul bolilor sistemului reproductiv feminin (care se refera la uter, vagin, ovare).

Citeste mai departe...

Platoul de radiologie si imagistica medicala al Spitalului Muntenia este cel mai mai performant din Arges, cu echipamente care acopera toata sfera investigatiilor de profil, unele servicii fiind unicat pe plan regional.

Citeste mai departe...

Psihiatria este o specialitate medicala care se regaseste la Muntenia Hospital si care trateaza tulburarile psihice tinand cont de determinismul, substratul si expresivitatea clinica a acestora. 

Citeste mai departe...

Cardiologia este ramura medicinei interne ce se ocupa cu studiul anatomiei, fiziologiei, patologiei inimii si cu tratarea si recuperarea bolnavilor cu suferinte cardiovasculare.

Citeste mai departe...

Pneumologia este specialitatea medicala care studiaza si trateaza bolile pulmonare, bronsice, pleurale si ale mediastinului. Aceasta ramura este strans legata de medicina interna.

Citeste mai departe...

Medicina muncii este specialitatea medicala care studiaza relatia om-munca, adaptarea omului la munca si adaptarea muncii la persoana care o efectueaza.

Citeste mai departe...

Reumatologia este specialitatea medicala care se ocupa de diagnosticul si ingrijirea bolilor si tulburarilor functionale ale sistemului musculoscheletal (aparat locomotor si tesuturi conjunctive).

Citeste mai departe...

Laboratorul de Analize Medicale al Muntenia Hospital a fost conceput asfel incat sa satisfaca si cele mai inalte cerinte legate de calitatea serviciilor furnizate si sa efectueze analize medicale precise.

Citeste mai departe...

Neurologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea, evaluarea si tratamentul bolilor organice ce afecteaza sistemul nervos, simptomele frecvente...

Citeste mai departe...

Medicina generala / de familie asigura asistenta medicala primara si continua, si contribuie la promovarea starii de sanatate a individului prin actiuni preventive, educationale, terapeutice curative si de recuperare.

Citeste mai departe...

Ortopedia este o ramura a chirurgiei care previne, diagnosticheaza si trateaza afectiunile aparatului locomotor.

Citeste mai departe...

Gastroenterologia este specialitatea care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea, dar si tratarea afectiunilor tubului digestiv.

Citeste mai departe...

In chirurgia generala se practica interventii pentru maladii ale organelor abdominale, precum si interventii ...

Citeste mai departe...

Medicina interna este specialitatea medicala care se ocupa cu investigarea si tratarea afectiunilor acute si cronice ale unuia sau mai multor organe interne.

Citeste mai departe...

Dermatologia este specialitate medicala care se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor cutanate, anexelor pielii (precum parul sau unghiile) si a mucoaselor adiacente (cavitate bucala si organe genitale).

Citeste mai departe...

ORL (Otorinolaringologia) este ramura medicinii specializata in diagnosticul si tratamentul afectiunilor urechii, nasului, laringelui, ale capului si gatului. Subspecialitati: cap si gat, chirurgia plastica a fetei, otologia, neuro-otologia, rinologia...

Citeste mai departe...

Serviciile medicale decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate sunt furnizate de Muntenia Hospital (consultatii, investigatii, explorari, spitalizare) in urmatoarele specialitati... 

Citeste mai departe...
Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord