Chirurgie

In cadrul acestei specialitati chirurgicale se practica interventii pentru maladii ale organelor abdominale (esofag, stomac, intestin subtire si gros, colecist, ficat, pancreas, suprarenale, uter si anexe), precum si interventii de chirurgie endocrinologica - tiroida, interventii (inclusiv oncologice) asupra sanului, proctologie si mica chirurgie (excizie lipom, chist sebaceu, unghii). Este vorba deci de specialitatea care include chirurgia digestiva pe primul plan, insa integreaza si specialitati cum sunt chirurgia endocrinologica si chirurgia oncologica (care nu exista in tara noastra ca atare), precum si o parte din patologia sferei genitale (san, uter si anexe).

chirurgie-munteniaParticularitatea chirurgiei generale in prezent este dezvoltarea metodelor minim invazive: laparoscopia.

Astfel am ajuns in situatia in care majoritatea interventiilor chirurgicale abdominale se pot efectua laparoscopic, cu o recuperare mult mai rapida a pacientilor. In cadrul Blocului operator al Muntenia Hospital se practica interventii laparoscopice deoarece dispunem de aparatura necesara si personal superior si mediu calificat .

Un plus al acestui serviciu il reprezinta colaborarea excelenta cu specialitatile medicale, in particular cu oncologia, careia ii punem la dispozitie montarea de camere implantabile in vederea efectuarii tratamentului chimioterapic de lunga durata.

Serviciile furnizate de acest departament pot fi oferite atat in sistem de decontare cu CAS cat si contra cost.

Echipa medicala

  • Dr. Florea Silvia Mihaela - Medic primar chirurgie generala si chirurgie laparoscopica,
  • Dr. Azamfire Bogdan - Medic primar chirurgie generala
  • Dr. Florea Marius Daniel - Medic specialist chirurgie generala
  • Dr. Margaritescu Alexandru - Medic specialist chirurgie generala
  • Dr. Popescu Radu - Medic primar chirurgie generala
  • Dr. Georgescu Marin- Medic primar chirurgie generala

Serviciile medicale de chirurgie generala disponibile la Muntenia Hospital

  • consultatii de specialitate in cadrul ambulatoriului de specialitate, servicii/proceduri terapeutice dupa caz; serviciile se pot acorda si in sistem cu casa de asigurari de sanatate
  • servicii de spitalizare de zi (colecistita cronica, flebita,tromboflebita,vene varicoase,insuficienta venoasa,biopsie de ganglion limfatic,hemoroidectomia,debridarea excizionala a partilor moi,drenajul abceselor tegumentelor,rezectia unghii incarnate,etc)serviciile se acorda si in contract cu CAS(cu bilet de trimitere) in limita fondurilor alocate lunar.
  • servicii de spitalizare continua (colecistectomie laparoscopica,cura herniei inghinale clasic si laparoscopic, cura herniei femurale, cura eventratiei, hemoroidectomia, limfadenectomie axilara); serviciile se pot acorda si in sistem cu casa de asigurari de sanatate
Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord