Medicina generala

Pentru stabilirea diagnosticului sunt uneori necesare investigatii paraclinice sau / si consultatii de specialitate. Peste jumatate din efortul tratarii unei afectiuni consta in identificarea si diagnosticarea corecta a problemelor medicale. Pentru a afla daca suntem supusi la anumiti factori de risc sau ce putem face pentru a preveni aparitia anumitor afectiuni, este recomandata verificarea anuala a starii de sanatate.

Investigatiile anuale ce trebuie avute in vedere sunt grupate in functie de varsta, sex, istoricul medical personal si familial. Aceste investigatii recomandate de medic pot descoperi boli inaintea aparitiei simptomelor sporind eficacitatea tratamentului. Dintre acestea, amintim: examen clinic general anual, verificarea glicemiei, a profilului lipidic, a starii functionale a ficatului si rinichilor, EKG, ecografie generala; pentru femeile > 40 ani sunt esentiale: testul Papanicolau si mamografia, iar pentru barbati evaluarea activitatii prostatei.

In acest sens, Muntenia Hospital dezvolta o politica de sprijin al pacientilor prin promovarea si sustinerea unor pachete medicale avantajoase pentru toate categoriile de varsta.

Beneficiile examinarii anuale includ prevenirea sau depistarea precoce a unor afectiuni, realizarea analizelor intr-o singura zi, preturi avantajoase.

Echipa medicala

  • Dr. Poenita Monica - Medic specialist medicina generala / medicina de intreprindere / medicina paleativa

Serviciile medicale in specialitatea medicina generala disponibile la Muntenia Hospital

  • consultatii medicale de specialitate
  • ecografie
Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord