Conferinta dermatologie si estetica medicala

Conferinta dermatologie si estetica medicala

Oct 22

Invitatii speciali ai evenimentului au fost doua nume marcante ale medicinei din Italia: doctor Cristofaro Postorino, specialist in dermatologie in cadrul F.C.F Centro Dermo Italia, clinica extrem de cunoscuta, cu traditie inca din 1927, si doctor Pietro Renda, specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, director al departamentul de medicina experimentala in cadrul Institutului Universitar de Cercetare stiintifica, Santa Rita, Italia.

Cei doi medici au abordat teme de interes din domeniul esteticii si dermatologiei, au prezentat tehnici moderne de tratare si preventie din cele doua ramuri conexe ale medicinei si au interactionat cu publicul.

Ca urmare a interesului ridicat pentru acest eveniment, cei doi medici au identificat o serie de oportunitati de colaborare pe termen mediu si lung cu Muntenia Hospital. Astfel, pe langa parteneriatele potentiale in viitor, doctor Cristofaro Postorino va acorda o serie de consultatii gratuite la spitalul Muntenia, joi, 23 octombrie, incepand cu ora 17.00. Cei interesati se pot programa la call-center-ul spitalului.

"Evenimentul nostru s-a bucurat de un interes ridicat, ceea ce ne onoreaza si ne motiveaza ca pe viitor sa continuam seria acestor intalniri cu medici de exceptie din tara si din strainatate si sa oferim pitestenilor oportunitati similare. Astfel, vom ramane fideli misiunii noastre de a deveni un punct de reper pe harta excelentei in medicina", a declarat Flavius Bajan, director medical al Muntenia Hospital.

Muntenia Hospital a fost inaugurat in anul 2011, fiind cel mai mare spital privat din judetul Argea si avand ca actionar principal Societatea de Investitii Financiare Muntenia S.A. Spitalul ofera pacientilor servicii complete si integrate, de la consultatii si recoltari de analize, pana la explorari radiologice complexe si internari.

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord