Pacientii din regiunea Arges nu se mai trateaza in capitala, pentru ca la Muntenia Hospital “am adus Bucurestiul la Pitesti”

poza 2

" Am fost foarte multumiti, eu si sotul meu, ca ne-am putut opera in privat la noi, la Muntenia, in loc sa batem drumul la Bucuresti. Ne-am simtit bine dupa interventii, a doua zi eram deja acasa. " (Teodora Săraru, pacienta MUNTENIA HOSPITAL)

Infiintat in 2011, MUNTENIA HOSPITAL se mandreste azi cu faptul ca este singur ul spital din regiunea Arges care poate oferi servicii medicale accesibile, complete si integrate, la acelasi nivel cu oricare din marile clinici din Bucuresti.

Scopul unitatii noastre medicale a fost in ultimii ani , si va fi in continuare, sa aducem Bucurestiul la Pitesti ! Mai precis sa oferim pacientilor din regiune posibilitatea de a se trata la fel de sigur si performant aproape de casa, fara a se mai deplasa in capitala scumpa, aglomerata si incomoda, asa cum au fost nevoiti sa o faca in ultimii 20 de ani. ” ne spune Dan Constantinescu, Director ul General Muntenia Hospital.


Succesul este rodul unei strategii
pe termen lung, al carei prim obiectiv a fost dotarea clinicii cu cele mai moderne si performante echipamente. Astazi, spitalul dispune de de laborator de analize medicale propriu, acreditat RENAR, platou de radiologie si imagistica de inalta performanta (Computer Tomograf, RMN 1,5 Tesla, radiologie conventionala cu echipament digital, ecografie, DEXA, mamograf digital), bloc operator de inalta siguranta medicala cu 2 sali mari de interventie, echipate complet si 2 sali pentru mici interventii chirurgicale, precum si aparatura chirurgicala de ultima generatie (Litotritor extracorporeal Modulith SLK, Laser pentru dezintegrarea calculilor). La aceste dotari se adauga, conditiile de cazare ce asigura un inalt nivel de confort.

Conditiile deosebite de efectuare a actului medical astfel asigurate au facilitat atingerea urmatorului obiectiv strategic, si anume atragerea unor medici de renume din clinicile bucurestene. In prezent, MUNTENIA HOSPITAL dispune de o echipa medicala completa care functioneaza integrat, intr-o abordare multidisciplinara si colaborativa. Cu alte cuvinte, actul medical este orientat asupra cazului si nu asupra bolii, importanta fiind manifestarea pacientului si nu doar rezultatul analiz elor medicale . Dotarea de exceptie a spitalului a permis specialistilor sa ofere pacientilor cele mai sigure, rapide si complete investigatii si tratamente , in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua, multe din acestea fiind in premiera si unice in regiune.  Astfel, medici renumiti din capitala au realizat la MUNTENIA HOSPITAL in Pitesti interventii chirurgicale complexe, cu tehnici si proceduri noi, chiar si in premiera.

Ne mandrim cu faptul ca medici colaboratori cu renume in intreaga tara, consulta si efectueaza tratamente si interventii la Pitesti la MUNTENIA HOSPITAL:

Dr. Bahna Dragoș, medic specialist ortopedie-traumatologie

Dr. Cristescu Alexandru, medic specialist neurochirurgie

Dr. Cucu Mihai, medic specialist chirurgie vasculara

Dr. Culman Sebastian, medic specialist ortopedie-traumatologie 

Dr. Florea (fostă Stângă) Silvia Mihaela, medic specialist chirurgie generala

Dr. Gâtiță Codruț, medic specialist ATI

Dr. Ionescu Bogdan, medic primar ortopedie-traumatologie

Dr. Pandia Emil, medic specialist cardiologie

Dr. Shamim Umar, medic specialist gastroenterologie

Dr. Tulpaz Diana, medic primar obstetrica-ginecologie

Dr. Ursache Andrei, medic primar ortopedie-traumatologie

Dr. Velicu Doru, medic specialist chirurgie vasculara

Dr. Vîlcioiu Daniel, medic specialist ortopedie-traumatologie

Dr. Voinescu Valentin, medic primar urologie

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord