MUNTENIA HOSPITAL investeste in noi dotari RMN si Computer Tomograf pentru Centrul de Imagistica Medicala

Operare RMN fb

Medicina moderna infrunta provocari complexe, ce impun o abordare orientata din ce in ce mai accentuat spre nevoile individuale ale pacientului. Prin urmare, tehnologia medicala a evoluat tinand cont nu doar de nevoile clinice, ci si de cele necesare acordarii unei asistente optime din punct de vedere financiar si operational. Iata de ce, la MUNTENIA HOSPITAL, investim permanent in cele mai performante echipamente medicale, onorand astfel increderea acordata noua de pacienti si sustinandu-ne pozitia de lider medical in regiune.

De la diagnosticare la tratament, imagistica medicala este una din cele mai puternice arme de lupta, in special impotriva cancerului. In contextul strategiei noastre de dezvoltare continua, doua dotari de exceptie vin sa completeze Centrul de Imagistica Medicala: un nou Computer Tomograf Optima CT520 si un nou echipament de rezonanta magnetica, RMN SIGNA Explorer.

Computerul Tomograf CT Optima CT520 ofera specialistului posibilitatea de a examina cu acuratete anatomia si leziunile pacientului, pastrand in acelasi timp o doza minima de radiatii. Spre exemplu, imaginile de inalta rezolutie, fluxul de lucru liniarizat, viteza crescuta de achizitie si nivelul minim de iradiere permit atat detectarea si urmarirea evolutiei leziunilor mici, cat si evaluarea detaliata a intinderii unei tumori extinse.

RMN Signa fb

Echipamentul de rezonanta magnetica RMN SIGNA Explorer ofera medicului o calitate exceptionala a imaginii medicale, obtinuta in conditii de maxim confort pentru pacient. Echipamentul combina progresele obtinute in proiectare, tehnologie si aplicatii, pornind de la nivelele reduse de zgomot si continuand cu ajustarea parametrilor de lucru, prin care urmarim facilitarea unei experiente optime pentru pacient, fara a sacrifica din performanta medicala. SIGNA Explorer se dovedeste indispensabil in practic aproape orice domeniu al imagisticii medicale, pornind de la neuroimagistica si continuand cu imagistica urologica, spinala, mamara si musculo-scheletala.

Dr. Eugenia Dinca, Medic primar radiologie si imagistică medicala, Director Medical MUNTENIA HOSPITAL: „Sistemul de tomografie computerizata Optima CT520, recent achizitionat de MUNTENIA HOSPITAL, dispune de cea mai noua tehnologie Smart Dose, 3D mA modulation, organ dose modulation. Oferim acum pacientilor investigatii rapide si precise, de inalta calitate, cu o doza de radiatii redusa cu pana la 40% comparativ cu tehnologia clasica existenta pe piata.”

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord