Muntenia Hospital ofera la Pitesti interventii chirurgicale decontate prin CNAS

interventii chirurgicale in contract cu casj arges

Muntenia Hospital se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari, pentru servicii de spitalizare de zi si continua, astfel incat o serie de tratamente medicale si interventii chirurgicale, sunt decontate in limitele plafonului contractat. In functie de costuri si program, in cadrul spitalului se pot efectua in regim decontat interventii chirurgicale clasice si laparoscopice pentru principalele diagnostice de chirurgie, cum ar fi:chirurgie muntenia pitesti 1

 • Chirurgia sanului – mastectomie, sectorectomie
 • Urologie - adenom de prostata, cistoscopii, tratamentul multimodal al litiazelor, etc.
 • Ginecologie - chirurgia uterului, ovarelor, trompelor, etc.
 • Hernie inghinala, hernie ombilicala
 • Chirurgie vasculara - fistule arteriovenoase, chiurgia varicelor, etc.
 • Hemoroizi, fisuri anale
 • Colecistectomie
 • Eventratie
 • Chist ovarian
 • Chist pilonidal
 • Chist glanda Bartholin
 • Varicocel

 

 

Cei mai buni medici

Personalul medical este format dintr-o echipa de mare de medici angajati sau colaboratori pentru acoperirea tuturor specialitatilor medicale. Muntenia Hospital beneficiaza de interconectare cu alte sisteme medicale si cu lumea stiintifica, ceea ce permite existenta alternativelor in actul medical (second opinion, parteneriate cu specialisti sau alte spitale), dobandind astfel capacitatea de a raspunde rapid si coerent tuturor situatiilor.

Interventiile chirurgicale clasice si minim invazive, laparoscopice, sunt efectuate de medici cu inalta specializare in domeniu:

Echipamente si dotari de top

Aparatura medicala de ultima generatie ofera, atat pacientilor cat si medicilor, cele mai sigure, rapide si complete posibilitati de investigatii si tratament, in sistem ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua. Spitalul dispune de laborator de analize medicale propriu, acreditat RENAR, platou de radiologie si imagistica de inalta performanta (Computer Tomograf 64 slices, RMN 1,5 Tesla, radiologie conventionala cu echipament digital, ecografie, DEXA, mamograf digital), bloc operator de inalta siguranta medicala cu 2 sali de interventie echipate complet si 2 sali pentru mici interventii chirurgicale, aparatura chirurgicala de ultima generatie (Litotritor extracorporeal Modulith SLK, Laser pentru dezintegrarea calculilor).

Spitalizare in conditii de 5 stele

Spitalul este situat intr-o locatie accesibila din centrul orasului, in imediata vecinatate a unui parc. Constructia dispune de spatii largi, generoase, pacientii putand in plus beneficia si de o comunicare si logistica prietenoasa in conditiile unei cazari in conditii hoteliere exceptionale, de 5 stele. 

Avantajele interventiilor moderne, minim invazive

Specializarea si experienta si pregatirea echipelor de chirurgi si colaboratori, alaturi de echipamentele si dotarile de top, ne permit sa abordam multe dintre interventiile chirurgicale prin proceduri minim invazive, care permit atingerea unui grad ZERO de infectii asociate actului medical, diminuarea riscurilor si a efectelor secundare asociate interventiei, reducerea timpului de spitalizare si recuperare, si in final revenirea cat mai rapida la activitatile de zi cu zi. Cu toate acestea, chirurgia minim invaziva are totusi unele riscuri asociate care o fac sa nu fie potrivita pentru orice pacient. Sunt cazuri in care inca sunt necesare operatii clasice, cum ar fi in cazul anumitor tumori sau infectii. De aceea, specialistii nostri evalueaza si discuta cu pacientii, de la caz la caz, oportunitatea fiecarui tip de interventii si recomanda pacientului varianta optima de tratament.

“Ceea ce dorim sa asiguram permanent pacientii nostri este ca, indiferent de tipul de interventie chirurgicala de care au nevoie, indiferent daca aceasta este contra cost sau decontata de Casa de Asigurari de Sanatate, spitalul MUNTENIA HOSPITAL este cea mai buna si sigura alegere pentru sanatatea si confortul lor.” - Dr. Flavius Bajan, Director Medical Muntenia Hospital

 

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord